Informatiemarkt

Tijdens het AYA symposium is er jaarlijks ook een ‘statafel’ informatie markt. Zie onderstaand de deelnemers tijdens de 5e editie van het Nationaal AYA Jong en Kanker symposium.

Academie CRK
Stichting Sick and Sex
Borstkanker vereniging Nederland
Coach connect bij kanker
Emma at Work
Enjoy the ride
Food for Care
Helen Downling Instituut
Hematon jongeren
Hoestie.nl
Ingeborg Douwes Centrum
IPSO
Les Vaux
LiVage Haarwerken
Nationaal AYA Platform
Netwerk Massage bij Kanker
Patientenplatform Sarcomen
Powder Days Foundation
Stap.nu Re-integratie
Stichting Aanmij
Stichting Anatta Foundation
Stichting Bucketlist
Stichting Enjoy the Ride
Stichting Lovely Leah Foundation
Stichting Olijf
Stichting OOK
Stichting pijn bij kanker
Stichting Xenia Leiden
Tegenkracht
Verlies en Verlangen
Vaarkracht
 

AYA lounge (AYA’s only)
Ontspannen en ontmoeten
Wil je graag in contact komen met andere AYA’s? Of heb je behoefte om even te ontspannen tijdens het drukke programma? Kom langs bij de AYA Lounge!
Tijdens SPACE4AYA 2018 is er weer een gezellige ruimte ingericht speciaal voor AYA’s, waar je de hele dag terecht kunt. Loop naar binnen om gezellig een praatje te maken met andere AYA’s, languit op de bank te ploffen met een kop thee of om een lekker potje te gamen. Daarnaast kun je je laten verwennen met een korte massage, of kun je terecht voor advies over haarwerken.
De AYA Lounge tijdens SPACE4AYA vormt een symbolisch verlengstuk van de bestaande AYA Lounges in ziekenhuizen. Dit zijn een soort ‘woonkamers’ waar je als AYA even kunt ontsnappen uit de ziekenhuissfeer, en waar je met leeftijdsgenoten kunt chillen.
De AYA Lounge tijdens SPACE4AYA wordt dit jaar gehost door de Nationale AYA Activiteitencommissie (AAC). De AAC is een club van acht AYA’s, die verspreid door het land allerlei activiteiten organiseren en coördineren, van een uitdagende zeilreis en een (stilte)retraite, tot aan gezellige borrels en kookworkshops!
Ben je nieuwsgierig geworden, en benieuwd of dit iets voor jou is? Kom bij ons langs in de AYA Lounge voor meer informatie!
De AYA Lounge tijdens SPACE4AYA wordt mogelijk gemaakt door: www.hairfashionmaarssen.nl en www.netwerkmassagebijkanker.nl

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien