SPACE 4 AYA 
SPACE 4 AYA is een blending symposium voor AYA’s én zorgprofessionals waarin maximaal alle (nieuwe) kennis en kunde over verschillende ‘Kanker op de AYA leeftijd’ thema’s inspirerend en uitnodigend uitgewisseld worden door middel van:

SPACE 4 AYA geeft de deelnemer een stevige ‘Kanker op de AYA leeftijd’ kennis upload waarmee je in de praktijk verder kan en draagt daarmee bij aan een betere kwaliteit van leven van de AYA.

Tijdens de vier voorgaande SPACE edities mocht de programma-commissie 250-300 deelnemers begroeten. Het programma is een ‘must have been there’ voor zowel AYA’s als artsen, (jonge) medisch specialisten, (oncologie) verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, diëtisten, arbeidsgeneeskundigen, bedrijfsartsen, huisartsen, psychologen, fysiotherapeuten, revalidatie-artsen, bestuurders, studenten. En elke professional / bestuurder die betrokken is bij leeftijdspecifieke AYA zorg, onderzoek en opleiding.

Thema’s
Naast de plenaire ochtend – en middag – sessies die zowel voor AYA’s als professionals aansprekend zijn, worden ook aparte parallel sessies gegeven die zowel door de AYA als de professional bijgewoond kunnen worden.

De interactieve thema’s voor SPACE 4 AYA 2018 zijn:

Plenair:

Parallel voor Aya’s en professionals:

 

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien