Vormgeven aan een optimale landelijke oncologische zorg voor jongeren en jong volwassenen is een doel dat ons allemaal bindt!

Als verzekeraar draagt u in belangrijke mate bij aan de mogelijkheden voor jongeren en jong volwassenen om leeftijdsspecifieke zorg te kunnen ontvangen. Ook draagt u bij aan de mogelijkheden van zorgprofessionals om leeftijdsspecifieke zorg te kunnen ontwikkelen en aanbieden.
Een cruciale rol, die het beste kan worden vervuld op basis van de meest recente kennis en kunde uit het vakgebied, samen met de patiënten en medisch professionals! SPACE 4 AYA biedt u deze ruimte.

Het bedrijfsleven is integraal verbonden met de zorg aan AYA’s. In zowel de fase waarin de ziekte ontstaat, als de terugkeer naar werk speelt u een belangrijke rol! Steun en begrip van werkgevers is essentieel in deze moeilijke levensfase van jonge mensen. Ook vanuit de maatschappelijke rol van het bedrijfsleven is uw steun van groot belang, bijvoorbeeld in het maken van afspraken over de terugkeer van AYA’s in werk en samenleving! Uw visie is gevraagd.

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien